maanantai 15. maaliskuuta 2021

Kuntavaaliehdokkaat Tampereella 2021 arvon tamperelaiset äänestäjät: Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 Yhteislista Tampereen kuntavaaleissa valmistautuu ja ottaa edelleen uusia ehdokkaita yhteislistallemme

Kuntavaaliehdokkaat Tampereella 2021 arvon tamperelaiset äänestäjät: Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 Yhteislista Tampereen kuntavaaleissa valmistautuu ja ottaa edelleen uusia ehdokkaita yhteislistallemme:


Vapaussotiemme veteraanien perintö velvoittaa valkoisempaan tulevaisuuteen:Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo: Kohti parempaa Tamperetta; On aika herätä toimimaan suomalaisemman Suomen puolesta joka kunnassa, niin Tampereellakin?


Avittakaamme Tampereen tunnetuin maahanmuuttoa ja islamisaatiota vastustava Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa 2021: 


Parempi Tampere: Ainoa oikea suojeluskunta-arvot omaava Pentti Linkolan tapainen oman kansan edustaja ilman Afrikan ja Moskovan oblastin kusettajia kumartamaton aitosuomalainen fennomaan kuten jääkäriliikkeen edustajat aikoinaan.

Suomi tarvitsee oikeita suomalaisia ei taikamattosatujen edustajia ja erilaisuuden ammattikusettajia jotka lomailevat pakolaisstatuksella kotimaissaan. Riittää kun luemme "Tuhannen ja yhden yön satuja" ilman että rahoitamme ja majoitamme sadunkertojia.


Seppo Lehto kerää yhteislistalaisia kuntavaaliehdokaslistana. Tervetuloa mukaan. 

Yhteydenotot e-mail: Vapaussoturi@gmail.com

Oikea vihreä suojeluskunta-arvoin, ei mikään kommarisaasta, joka pyrkii tuhoamaan muka "vihränä puolueena" Näsijärven rannat ja Lielahden pohjukan "Dubain saarina".

Kuntavaaliehdokkaat Tampere 2021 Parempi Tampere: Haussa isänmaallisia alkuperäkansan ja ympäristömme etua ajavia, ei kommunistisia tai matuinvaasion pappeja / papittaria. 


Suomi suomalaisille tavoittein, ilman toiseuden rahoittamista omin, saati velkarahoin: 

Taatkaamme työ, toimeentulo ensisijassa Suomessa suomalaisille, kantamatta varantojamme vastikkeetta erilaisten parasiittivaltioiden sotakassoihin kuten Tarja Halosen aikana mm ex-Rhodesian Mugaben sotien rahoittamiseen Kongossa


--------------------
Autan somemarkkinoinnissanne, teen kuntavaalihaastattelut, kuvaukset etc yhteislistalaisilleni kuntavaaleissa 2021 Tampereella 

https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com  Koollekutsu Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 Yhteislista ja sen vetäjä kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Huk, aluepalauttaja.
Kuntavaalit Tampere Yhteislista puoluelistojen ulkopuoliset yhdistyneet vaaliehdokkaat Pro Tampere kuntavaaleissa 2021
--------------------
Tervetuloa Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistallemme kuntavaaleissa 2021 Tampereella ja äänestämään kuntavaaliehdokkaitamme:
----- 
Suomen vapaussota 1918 ja punakommarien eli neuvosto-Venäjän yhteyteen haaveilleiden aseellisen kapinan kukistaminen. Muistettakoon: SDP:n oli suurin vastuullinen aseelliseen kapinaan ja terroriin.Väinö Voionmaa oli liki ainoita demarijohtajia jonka ei katsottu ryhtyneen "ryssänlimppuun".Väinö Voionmaa oli ja on edelleen tunnettu suursuomalainen kuten Seppo Lehto

Sosialistien / kommunistien vallankumoushalu johti 27.-28.1.1918 vallankaappaukseen. Punaisten kommarien kaappaus onnistui Helsingissä ja eteläisessä Suomessa. Kaappaukseen vaikutti tuntuvimmin Ryssälän bolshevikkien esimerkki. Moskovan eri kansallisuuksien sotilaat antoivat myös merkittävää sotilaallista tukea punaisille Stalinin, Trotskin ja Leninin käskyttäminä. Ko ajalta tutuiksi tulivat käsitteet "ryssäkivääri ja ryssälimppu".

Vapaussota alkoi, kun laillisen Suomn hallituksen armeijan ylipäälliköksi nimitetty Gustaf Mannerheim määräsi 28. tammikuuta aloitettavaksi tsaariarmeijan maahamme jääneiden sotilaiden aseistariisunnan Pohjanmaalla. Karjalassa oli aseistariisunta aloitettu ilman ennalta laadittua suunnitelmaa jo 23. tammikuuta.

Saksassa koulutuksensa saaneet suomalaiset jääkärit saapuivat Vaasaan helmikuun lopussa: Valkoiset saivat sotatoimissa vähitellen aloitteen haltuunsa. Punaisten moskovan desanttien voimat lyötiin Tampereen seudulla maalis-huhtikuun vaihteessa. Tampereen valtaus oli suurin Pohjoismaissa käyty taistelu siihen mennessä, jossa punaiset maanpetturit menettivät lähes 2 000 miestä, tuhansia haavoittuneina ja noin 11 000 vankeina. Valkoisten menetykset olivat noin 600 kaatunutta.
---------------------
Ohessa kuntavaalien 2021 Tampere Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistamme etenemistä kuvaavia videoita: ----------------------- --

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti